logo

Fiecare oră muncită clădește viitorul copiilor noștri.

Înapoi pe site

Regulament
privind Acordarea Burselor Sociale pentru Copii

1. Scopul regulamentului

Acest regulament stabileste normele si procedurile conform carora Cotnari acorda burse sociale copiilor cu potential, dar cu resurse financiare limitate, in concordantă cu legislatia europeana si romaneasca aplicabila.

2. Eligibilitatea Candidatilor

2.1. Pentru a fi eligibili pentru o bursa sociala, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

a) Sa fie elevi cu rezultate scolare bune;

b) Sa aiba nevoie de sprijin financiar pentru a continua educatia;

c) Sa se incadreze in limita de varsta ( 18 ani ) specificata pentru fiecare categorie de burse.

3. Procesul de Inscriere si Evaluare

3.1. Candidatii interesati sa aplice pentru o bursa sociala trebuie sa completeze formularul de inscriere furnizat de Cotnari. Informatiile furnizate in formularul de inscriere trebuie sa fie corecte si complete.

3.2. Cotnari va evalua cererile primite si va selecta candidatii pe baza meritului academic, a situatiei socio-economice si a motivatiei personale.

4. Confidentialitatea Datelor

4.1. Toate datele personale furnizate de către candidati vor fi tratate confidential și vor fi folosite exclusiv in scopul evaluarii eligibilitatii si acordarii bursei sociale.

5. Acordarea Burselor Sociale

5.1. Candidatii selectati pentru acordarea bursei sociale vor fi anuntati prin email sau prin telefon.

5.2. Cu acordul explicit al beneficiarului, Cotnari poate publica in mod anonimizat informatii privind succesul academic si personal al beneficiarilor, in scopuri de informare si promovare.

6. Drepturile si Responsabilitătile Beneficiarilor

6.1. Beneficiarii bursei sociale trebuie să isi mentina rezultatele scolare la un nivel satisfacator pentru a continua sa primeasca sprijinul financiar.

6.2. Beneficiarii trebuie sa ofere informatii actualizate privind situatia lor academica si socio-economica in mod regulat, asa cum solicita Cotnari.

6.3. Beneficiarii sunt incurajati sa se implice in activitatile de voluntariat organizate de Fundatie, atunci cand este posibil.

7. Dispozitii Finale

7.1. Cotnari isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

7.2. Orice litigiu legat de acordarea si administrarea bursei sociale va fi supus jurisdictiei tribunalelor competente conform legislatiei românesti.

Prin completarea formularului de inscriere si acceptarea acestui regulament, candidatii si beneficiarii confirma ca sunt de acord cu termenii si conditiile stabilite de Cotnari pentru acordarea burselor sociale.

* Perioada de inscriere: 4 septembrie - 1 octombrie.

* Data anuntarii castigatorilor: 23 octombrie.

logo

oferă o șansă în plus la educație.

Copyright 1991-2023 © S.C. Cramele Cotnari S.A.