Livram international!
TRADITIONAL TAMAIOASA ROMANEASCA ALB DEMISEC
Gama Traditional

TRADITIONAL TAMAIOASA ROMANEASCA ALB DEMISEC

2018 alb demisec 12.7% alc 0.75 Litri
Bucură-te de savoarea unui vin aromat, care poartă istoria de peste 2000 de ani a unui gust aparte, atât de apreciat încât a fost folosit în trecut ca monedă de schimb în bazinul Mării Mediterane. Specific Cotnariului este gustul sublim datorat vinificării în demisec și culoarea galben-aurie ce trezește toate simțurile.

Cotnari este teritoriul unde acest soi de vin atinge perfecţiunea. Gustul derivă dintr-o adevărată explozie de arome de struguri bine pârguiți, de busuioc uscat, de fagure de miere; o bogăție de expresii, cu note de pere busuioace, de miere de salcâm, de ananas și de pepene galben, cu o tușă discretă de grapefruit pe final, urmată de un postgust mediu. Sergiu Nedelea – sommelier

Tămâioasa românească Cotnari este un vin alb demisec, perfect de servit la temperatura de 8-10 grade, ca aperitiv revigorant sau alături de preparate din pește, pui, fructe de mare, brânzeturi alese sau paste cu sos alb.

Specificații:
Tămâioasă românească de Cotnari
Vin alb demisec
An recoltă: 2016
Alcool: 12,7%
Zahăr: 11,0 g/l
Aciditate totală: 7,1 g/l

Vinul de Cotnari provine din culturi de viță de vie aflate la o altitudine de 200-300 de metri. Gustul este influențat de calitatea solului cernoziomic și cenușiu de silvostepă, de expoziţie sudică. Densitatea plantaţiei de la Cotnari este de 3646 plante/hectar .
15.5 RON

Produs indisponibil

Transport gratuit la comenzi
de peste 130 RON
Cashback la produsele selectate
Beneficii Membri Club

Soi

Alb Demisec

Stilul de vinificație

Alb Demisec

Litraj

0.75 Litri

Alte vinuri recomandate